onsdag, oktober 13, 2004

Å krype til korset...eller til køys

Lur som en rev, tørst som en svamp, sulten som en hest....?
Nei, i kveld (forsåvidt både i går og i hele dag!) er det kun trøtt som en dupp som gjelder.
Øyelokkene går i hoppsatakt den helt gale veien, et under at man har fungert i det hele tatt.
Årsaken til denne tilstanden av praktisk talt fullkommen insomnia er et lengre vedvarende symøte holdt hos yours truly igår.
Over midnatt blei klokka før den fete damen sang, kan sverge på at jeg hadde bedrevet søvngjengeri lenge før den tid!
Å underholde gode venninner med diverse falleferdige kokkekunster er ellers alltid en udelt glede, men igår gikk altså det meste (etter egen oppfatning - tross komatøs tilstand) mer eller mindre skeis;
Den antatt superbe hvitløkssuppen liknet en sørgelig sorts velling, da 8 piskede egg sørget for full koagulering i gryta... Desserten, varme bær med vaniljeis, var et halvkilo sukker fra å løfte kvelden til nye og forbedrede høyder.
Vertinnen selv var stort sett opptatt av forsinket gourmetanretting og kombinerte dette med sekretærvirksomhet da hun brått ble invitert til nye lærervikarstunt tidlig allerede neste dag, hvilket igjen krevde endel omkalfatrering for å få regnestykket til å gå opp.

Alt ordner seg for kjekke jenter, så også dette - ergo ble det til sist hyggelig passiar med overnattende symøtebestevenninne, inklusive Sofus-klør-attack på alt av kjøtt og blod som unnslapp dynene. Når katt omsider sluttet å vise (og bruke) klør, var Ole Lukkøye til alt hell lynraskt på plass.

Virkningen av stjernestøvet varte så alt for kort, hode og kropp nekter å anse ethvert tidspunkt før klokken seks om morgenen som forsvarlig tid å våkne på. Før klokken åtte også, for den saks skyld..eller ti...alt ettersom.

Etter å ha overlevd et tyvetalls elever og endel kilometer bak rattet, samt standard sett av huslige sysler etter en energitappende dag, ble det tid til å sitte ned foran tastaturet sammen med avkommet og gjøre henne til (kanskje?) en av de yngste bloggerne på denne siden av jul.
Resultatet finnes her, og siden anbefales herved av et meget stolt opphav! ;)
Eplet faller ikke langt fra stammen og sånn..

Om ikke så alt for lenge faller jeg hodestups under dyna og langt inn i drømmeland.
En riktig god natt ønskes alle som snart følger samme eksempel!


1 Comments:

Blogger Unknown said...

Hei venninna mi.
Jeg var så heldig å være til stede på dette symøte. Ikke noen grunn til å være så selvkritisk her. Suppa smakte godt...selv om det ikke så så delikat ut. Men du verden det hjalp å strø over litt persille. :)

Jeg fikk forøvrig testet katteallergien. Mye kos med sofus og en natt i en seng der han oppholdt seg samtidig... var litt tett i nesa da jeg våknet ja.

Jeg deler din kjærlighet for katter til det fulle, og har kanskje endelig funnet en katt jeg kan ha - Sibirkatt -. Skal testes om noen uker. Men dette er en rasekatt...og koster flesk...Den som ønsker kan etterhvert følge med på min blogg (blogging er smittsomt)her - lite innholdsrik for øyeblikket, men det kommer seg nok etterhvert.

klem

10:34 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home